Voeding - zsozan

Ga naar de inhoud

Voeding

Producten


Voer voor vijvervissen en koi.

Vijvervissen en koi zijn 4 seizoenen dieren die voor hun vertering volledig afhankelijk zijn van de watertemperatuur waarin ze leven. Daarom is visvoer volledig afgestemd op de seizoenen, hun bijbehorende watertemperatuur en wat vissen daarbij goed kunnen verteren. Watertemperatuur en verteringsenzymen staan dus centraal. Zo is er voor ieder seizoen het juiste voer en houd je je koi en vijvervissen het hele jaar gezond en in topconditie.

In ons gamma voer volgen wij enkel voer van uitstekende kwaliteit.


Zo hebben we nu ook een eigen voerlijn. Simpel en goed. De growth kenden jullie al, maar deze werd uitgebreid met Wheat-germ, koicare en Premium growth. Ook kreeg ieder zijn eigen kleur en betekenins mee, om het u zo makkelijk mogelijk te maken


Men onderscheidt verschillende soorten voer, zoals Wheat-Germ, Staple, Color en Growth. Wheat-Germ is een voer voor het voor- en najaar. growth is een basisvoer dat vanaf 12°C altijd gevoerd mag worden . Premium is een groeivoer dat ook vanaf 18°C gevoerd kan worden en dat de groei van de vissen sterk gaat bevorderen.

Terug naar de inhoud