Homepage - zsozan

Ga naar de inhoud

Welkom bij  

Water ... magische aantrekkingskracht. Worden we niet allemaal tot rust gebracht bij het horen van een klaterende beekloop, het ruisen van de zee of het stromen van een rivier? Deze rust vindt u terug in uw tuin bij de vijver, of binnenshuis bij een aquarium.Er zijn vele redenen om aan een vijver te beginnen,
Door de vaak behoorlijke groei van de koi, gaan mensen deze dieren zo waarderen dat ze overstappen van een gemengde vijver naar een koi vijver.
De dieren zijn dan ook vaak zeer mooi van kleur, kunnen enorm groot worden en komen na gewenning uit de hand eten en kan men ze zelfs aaien.Eenmaal men deze imposante verschijningen door het water heeft zien zweven, zal je dit niet snel vergeten.Wat een begin zal zijn van een zeer boeiende en interessante hobby.
Zeker de rustgevende factor van een waterpartij kan een verademing zijn in ons snelle en stressvolle leven. Je komt al snel tot rust aan de rand van de vijver, als je al of niet met een drankje naar deze elegante rustige dieren zit te kijken welke geruisloos door het water glijden.Voor je het weet kom je helemaal tot rust en kan je de beslommeringen van de drukke dag geheel achter je laten.
Openingstijden:
dinsdag tot vrijdag: op afspraak
za: 10.00u-17.00u
zo: 10.00u-13.00u

sluitingdag maandag
uitzonderlijk GESLOTEN op:

ZSOZAN

Kwadestraat-Noord 9g
9402 Meerbeke (Ninove)
tel: +32(0) 470 33 34 35
E-mail: info@zsozan.be


Terug naar de inhoud